lunes, 23 de marzo de 2020

JUGUEM AMB MATERIALS RECICLATS



QUE TINGUEU UNA BONA ENTRADA DE SETMANA FAMÍLIES!!

Comencem la setmana amb molts de jocs que podeu crear fàcilment tot aprofitant material reciclat i que podem trobar per casa! 
Per exemple: rotllos de paper, envasos, llaunes, ampolles o garrafes, galledes o cubells, agulles d’estendre la roba, taps, papers, caixes de sabates, oueres, caixes de cartró, etc.
A part de jugar, creant també aconseguiu que l’infant s’ho passi d’allò més bé desenvolupant la seva creativitat experimentant amb tota mena de materials i, combinar-lo amb les joguines que tingueu per casa (animals, cotxes nines, etc.), també fer volar la seva imaginació!

Tot seguit, us donem algunes idees:
  •        Per els més petits: Ja sabeu que aquesta edat el que més interessa a els vostres infants és posar i treure, forma part del seu aprenentatge motor i desenvolupa el llenguatge matemàtic de l’infant. Per part nostre és important proporcionar-los tot el material al seu abast perquè tingui la llibertat d’actuar d’una manera espontània. Us deixem un recull d’imatges de jocs que utilitzem a la llar i els hi encanten i molts d’ells els podeu crear junts!









- 


  •         Per els grans:Les necessitats del joc simbòlic apareixen i amb elles la imitació, tot ho traslladen a la seva manera de jugar, ja sigui amb els cotxes, els animals, les cuinetes,...fan volar la seva imaginació tot creant escenes de joc i això els fa desenvolupar el llenguatge verbal, la memòria i obrir vincles de socialització amb altres iguals.  El ventall d’activitats és molt ampli i amb qualsevol material ells imaginen i creen històries, però us deixem algunes de les que més utilitzen a l’escola!







No hay comentarios:

Publicar un comentario