viernes, 27 de marzo de 2020

ENS MOVEM!


De vegades pot semblar difícil pensar en fer activitats o jocs de moviment dintre de casa. És cert que l’espai és més reduït i hi ha limitacions però amb objectes del dia a dia i elements que tinguem a casa, ho podem aconseguir!

Podem utilitzar pals d’escombra, galledes o cubells, mobiliari, coixins, llençols vells o teles i fins i tot podem utilitzar el terra (sigui enrajolat o amb parquet). A tot això, també hi podem afegir pilotes o alguna altra joguina motriu de l’infant.

Són propostes pensades no només per els/les vostres fills/es sinó que les podeu fer entre tots, pares, mares, germans i germanes. Segur que tots gaudireu d’una bona estona fent exercici i quedareu sorpresos de la velocitat, agilitat i resistència que tenen!



Amb la barreja de tot plegat, poden sortir idees com aquestes:

-    En el passadís, podem agafar un pal d’escombra i posar-lo entre dues manetes de les portes. Així podem fer com si fos una malla per jugar a tenis o voleibol. També podem jugar a veure qui arriba primer al pal o a encertar pilotes dins d’un recipient que està a l’altre costat.




-       Podem fer simples amagatalls o túnels sensorials. Per exemple, si agafem un llençol o tros de tela i el posem a sobre una taula, ja tenim un espai perquè s’amaguin. I dins l’amagatall, hi podem penjar, enganxar o posar diferents materials amb diverses textures i formes.




-       Ens podem inventar circuits fent marques a terra seguint línies o dibuixos (els quals  podem fer amb cinta adhesiva o teles). I ho podem complementar amb altres accions motrius (saltar, estirar-se o seure) i diversos materials (ampolles, coixins, caixes, etc).



A VEURE QUI S'ANIMA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario