viernes, 20 de marzo de 2020

FEM INSTRUMENTS MUSICALS!

TAM-TAM
    
           Utilitzem una caixa de formatgets (o alguna altra caixa que es pugui tancar) i li fas un forat en un lateral per poder-hi posar un pal (sinó tens un pal pot ser un retolador, una peça cilíndrica, etc). Aquesta serà la part inferior. En els dos laterals també hi fas un petit forat per lligar-hi un fil o cordill, en el qual a la punta hi posaràs una bola o element (una mica resistent que al picar no es trenqui) que es pugui foradar per tal d’enganxar-lo al fil o cordill. Tot seguit es tanca la caixa amb cola o cinta adhesiva. També podem pintar i decorar la caixa.


PAL DE PLUJA

·         Agafem un tub de paper de cuina (o la quantitat que vulguis depenen de la mida que es vulgui fer) i es tapa per un costat (amb un tros de tela enganxada, un paper resistent enganxat amb cinta adhesiva o un tros de fil). Després es posa arròs dins el tub i es tapa l’altre costat. Ja està apunt per fer-lo moure a poc a poc i sentir el soroll de la pluja.


MARAQUES

          Podem utilitzar pots de iogurt o ampolles i ho omplim amb sorra, pedres, pasta, llegums o taps, entre d’altres. Després ho tapem (amb el mateix tap de l’ampolla, un tros de tela lligada amb un cordill, etc).

També en podem fer en forma de polsera i tan es podrien utilitzar per posar als peus o a les mans. Agafem una petita quantitat de taps, xapes o llaunes i les lliguem entre elles amb un fil gruixut, un tall de corda o filferro com si fossin enfilats entre ells.
Una altra opció, seria retallar una ansa d’un pot de detergent i en tot el voral, enganxar-hi taps.



Esperem que doneu la benvinguda a la primavera amb molt de ritme!

No hay comentarios:

Publicar un comentario