miércoles, 30 de septiembre de 2015

"TRAPELLES"



"Trapelles" és una Escola Bressol Municipal de gestió directa per part de l'Ajuntament de Porqueres.
Es va inaugurar oficialment el mes d'Octubre de l'any 1996.
"Trapelles" va començar amb 32 infants i dues aules, res a veure amb els 70 d'avui en dia. Per això, en aquest temps, l'escola ha anat evolucionant i ha crescut ampliant-se amb un total de cinc aules, un dormitori, una cuina, una entrada polivalent i dos patis.
El nostre objectiu és establir un clima de seguretat, confiança, acollidor i segur. Per aconseguir-ho partim de la base que primer hem d'aconseguir una relació viva i activa amb les famílies i donar-los la importància que tenen. Per què? Doncs perquè tenim molt clar que el més important per l'infant és, sens dubte, la seva família.
Sempre hem sigut una escola molt oberta a les famílies, considerem imprescindible la relació d'intercanvi entre família-escola per tal de poder aconseguir el nostre objectiu, propiciant un contacte diari i directe.
Creiem que l'infant és el protagonista del seu propi aprenentatge, i per això procurem que tots els espais i materials donin resposta a les seves necessitats i demandes. El "Joc" es la base de tots aquests aprenentatges, i l'infant mitjançant el joc aprèn, descobreix, es relaciona, etc.
El nostre treball es basa en projectes. El primer trimestre ens centrem en l'adaptació, després comencem els projectes amb aules temàtiques i portes obertes. On els nens es relacionen uns amb els altres i passen per totes les aules i educadores.
Som un equip de treball amb moltes ganes i amb anys d'experiència.



No hay comentarios:

Publicar un comentario